0Item(s)

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zaključki

Aloe ArborescensOčitno je, da je rastlina Aloe Arborescens sposobna zagotoviti vse bistvene elemente za vzdrževanje in delovanja zdrave celice, zagon glavnih metabolnih procesov, za zdravo delovanje in ravnovesje membrane, za prevoz proizvodnje in generiranje energija.

Glede na vsebino Acemanana, ki predstavlja zanimivo sestavino pri zdravljenju raka, bolezni, o kateri smo na žalost še vedno v veliki meri nevedni, vendar je vzrok velikega neravnovesja v našem metaboličnem in imunskem sistemu. Zaradi tega, ker se še vedno ne znamo učinkovito boriti proti raku, bi lahko bila pomembna pomoč pri uporabi različnih bioloških terapij, ki bi imele pozitivne učinke na celice, obnovitvenega ravnovesja vitaminov in mineralov, ki so prisotni v telesu, in s tem spodbujanje pozitivnega delovanja našega imunskega sistema. Imunski sistem je zelo zapleten in vedno znova odkrivamo nove komponente delovanja in procesiranja.

Aloe Arborescens je še posebej učinkovit pri spodbujanju proizvodnje limfocitov T Helpera s posledičnim izločanjem interlevkinov. Raziskujejo, da kombinacija Aloe z imunoterapijo z Lipopolysacchirides in Melatonin lahko koristi za ponovno aktiviranje celotnega imunskega sistema in ne le nekaj njegovih delov.