0Item(s)

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Delovanje

Aloe ArborescensPROTIBLEČINSKO: Zaradi izjemne vsebnosti učinkovin in zmožnosti hitre absorbcije le-teh na prizadeta območja, je aloja zelo posebna rastlina. Ima moč blokade bolečine tudi v najglobljih plasteh kože, kar ji omogočajo njene aktivne sestavine in protivnetne ter absorbcijske lastnosti.

ANTIBIOTIČNO: Aloe Arborescens je pokazala, da blokira in uničuje delovanje mnogih bakterij, kot so salmonela in stafilokoki, ki povzročajo vnetja ipd. Odlična je za odstranitev bakterij, zavira njihovo razmnoževanje in jih uničuje.

PROTIVNETNO: Aloe Arborescens ima moč, ki je zelo podobna steroidom, kot je kortizon, seveda brez toksičnih učinkov, povezanih z njim. To pomeni, da jo je mogoče uporabiti za reševanje vseh vnetnih težav, kot so bursitis, artritis ali piki in ugrizi žuželk. Aloe ne vsebuje kortizona, temveč encime in drugih sestavine, zaradi česar deluje zelo protivnetno.

KERATOLINSKO: To dejanje omogoča, da se poškodovana koža hitreje zaceli in odstrani in tako omogoča obnavljanje tkiva in rast novih celic. Prav tako omogoča lažji pretok krvi preko ven in arterij in preprečuje tvorbo majhnih strdkov.

AKTIVNO: Zaradi svoje visoke vsebnosti kalcija in kalija Aloe pospešuje nastanek mreže vlaken, ki združujejo rdeče krvničke-eritrocite v krvi in tako olajšajo potrebno koagulacijo in zdravljenje. Kalcij je zelo pomemben element za dobro delovanje živčnega sistema in za delovanje mišic, ki deluje kot glavni katalizator v celotnem procesu zdravljenja.

PREBAVNO: Aloe Arborescens vsebuje veliko količino encimov, ki jih potrebuje telo za predelavo in obdelavo ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin.

RAZSTRUPLJEVALNO: Aloe Arborescens vsebuje kalij, ki pomaga pri spodbujanju delovanja jeter in ledvic kot glavnih organov, ki sodelujejo pri razstrupljanju telesa. Aloe vsebuje uransko kislino, ki izloča toksine iz celic. Ko prvič vzamete to obliko, lahko Aloe povzroči drisko, ker čisti bakterije in ostanke hrane, ki se nahajajo v debelem črevesu ali divertikuli.

ENERGIJSKO: Aloe Arborescens pomaga metabolizmu in učinkovito vzpodbuja celice pri proizvodnji energije, ki jo potrebuje telo. Zaradi vsebnosti vitamina C se pospeši delovanje, ki izboljša ter spodbuja cirkulacijo in delovanje kardiovaskularnega sistema. Vitamina C telo ne proizvaja samo in zato ga moramo telesu dodajati in je ta vitamin ključnega pomena za krepitev imunskega sistema, cirkulacije in delovanje prebavnega sistema in je aktivno vključen v preprečevanje večine bolezni.

PRESNOVNO: Aloe Arborescens vsebuje 20 od 22 aminokislin (sestavin beljakovin), ki jih organizem potrebuje za oblikovanje celic in tkiva. Vsebuje tudi encime, potrebne za predelavo ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin v želodcu in črevesju.

VLAŽILNO: Aloe Arborescens prodira v kožo ter spodbuja in ohranja njeno vlažnost, prenovi celice in tudi kožo, ki je poškodovana zaradi opeklin, prask, ureznin ali drugih poškodb in s tem zmanjša izgubo tkiva.

REGNERATIVNO: Aloe Arborescens ima hormon, ki pospešuje rast novih celic in odpravlja stare. Prisotnost kalcija omogoča, da celice vzdržujejo svoje notranje in zunanje ravnovesje. S tem se izboljša in ohranja zdravje vseh telesnih celic in tkiv, saj kalcij regulira prehod tekočine v te celice.

TRANSPORTNO: Aloe Arborescens je odlično sredstvo za prenos zdravilnih učinkovin, ki jih v veliki meri vsebuje, vse do globine kože.