0Item(s)

V nakupovalni košarici ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Priporočen dnevni vnos: pol ure pred obrokom dvakrat po 2 jedilni žlici.

Uporaba

Aloe Arborescens & Granatno Jabolko BIO sirup, 330ml

Opis

330 ml
Bio sirup iz ekološko pridelanega soka Aloe Arborescens (30%), zgoščenega soka granatnega jabolka (30%), sladkan z bio medom, brez konzervansov. Alojin sok je pridelan iz svežih listov rastline po metodi hladnega stiskanja.

11,90 €

Na zalogi

Granatno jabolko je prava vitaminska »bomba«, oboroženo pa je tudi z zalogami vitaminov B-kompleksa. Ko temu prištejemo še veliko kalija in fosforja, je kombinacija naravnost popolna.

Punicagalini v granatnih jabolkih so izjemno močni antioksidanti, ki se nahajajo v soku in olupku. Iz slednjega izdelujejo granatno jabolko v prahu in njegov izvleček. Ocenjujejo, da je aktivnost punicagalinov trikrat močnejša od antioksidantov v rdečem vinu in zelenem čaju. V našem sirupu je 30% granatnega jabolka.

Navodilo za shranjevanje:

Pred uporabo pretresite! Hranite v suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo. Odprt izdelek hranite v hladilniku in ga porabite v tridesetih dneh.

Sok iz listov aloe arborescens (30%), sok granatnega jabolka iz zgoščenega soka (30%), voda, med (8%), stabilizator (pektin). Vse sestavine so ekološke.
Povprečna hranilna vrednost na 100 ml :  
Energijska vrednost: 248 KJ / 59 kcal
Maščobe 0 g
Od tega nasičene maščobe 0 g
Ogljikovi hidrati 14,6 g
Od tega sladkorji 14,3 g
Prehranske vlaknine 0 g
Beljakovine 0 g
Sol 0 g